InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite

InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite

Houd je scherm langer mooi

Het prachtige display van je Xiaomi Mi 10 Lite is gevoelig voor krasjes en barstjes. Bescherm hem daarom met een dun beschermlaagje, zoals deze InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector. De plastic screenprotector is bijna net zo sterk als een glazen beschermlaag. Voor het aanbrengen van de displaybeschermer kun je onderstaande video bekijken.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar https://support.zagg.com/hc/en-us/articles/214676577-How-do-I-register-my-InvisibleShield-.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10 Lite

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant