InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro

InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro

Je Galaxy Xcover Pro is belangrijk voor je en daarom wil je hem zo goed mogelijk beschermen tegen de gevaren van buitenaf. Om je scherm heel te houden, kun je kiezen voor de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector. Dit dunne beschermlaagje breng je gemakkelijk aan en zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar https://support.zagg.com/hc/en-us/articles/214676577-How-do-I-register-my-InvisibleShield-.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Samsung Galaxy Xcover Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant