InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8 in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8

InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8

Met deze InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector zorg je er voor dat het display van je OnePlus 8 langer mooi en als nieuw blijft. Dit dunne beschermlaagje is net zo sterk als glas en voorkomt namelijk lelijke krassen. Voor het aanbrengen van deze OnePlus 8-screenprotector gebruik je de meegeleverde gebruiksaanwijzing en hulpmiddelen.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar https://support.zagg.com/hc/en-us/articles/214676577-How-do-I-register-my-InvisibleShield-.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector OnePlus 8

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant