InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40 in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40

InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40

Met deze InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector zorg je er voor dat het display van je Huawei P40 langer mooi en als nieuw blijft. Dit dunne beschermlaagje is net zo sterk als glas en voorkomt namelijk lelijke krassen. Voor het aanbrengen van deze Huawei P40 screenprotector gebruik je de meegeleverde gebruiksaanwijzing en hulpmiddelen.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar https://support.zagg.com/hc/en-us/articles/214676577-How-do-I-register-my-InvisibleShield-.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Specificaties InvisibleShield Ultra Clear Screenprotector Huawei P40

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant