InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

24,95

Tijdelijk niet leverbaar

De InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra is momenteel niet op voorraad, maar we verwachten deze binnenkort weer te kunnen leveren.


Zo snel mogelijk in huis?

Stuur me een e-mail zodra dit product weer verkrijgbaar is:

Beschrijving van de InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra

De nederige screenprotector is niet voor niets een van de meest gebruikte smartphone-accessoires. Je kunt ze amper zien, maar door middel van glas of plastic beschermen ze jouw telefoon continu tegen allerlei gevaren van buitenaf! De held die we niet verdienen, maar wel nodig hebben...

InvisibleShield heeft deze screenprotector van plastic gemaakt, zodat je nauwelijks merkt dat er bescherming op je Samsung Galaxy S20 Ultra zit.

Deze doorzichtige Samsung Galaxy S20 Ultra-screenprotector is precies op maat gesneden voor je scherm. Hierdoor zie je hem bijna niet zitten.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register. Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy S20 Ultra

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Nee