InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+
Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+ is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+

InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+

Ben je op zoek naar een degelijke screenprotector voor de Samsung S8+? Kies dan voor deze InvisibleShield HD Dry Screenprotector! Deze beschermlaag is gemaakt van hard kunststof, wat veel wegheeft van glas. De screenprotector zorgt voor optimale bescherming en biedt gunstige garantievoorwaarden! Met de meegeleverde instructies en hulpmiddelen is de schermfolie bovendien gemakkelijk aan te brengen.

Uitstekende bescherming

Met deze Samsung Galaxy S8+ screenprotector is het beeldscherm van je smartphone veilig voor vuil, krassen en barsten. De folie heeft een perfecte pasvorm, is ultradun en volledig transparant. Hierdoor merk je nauwelijks dat de screenprotector op het scherm zit! De beschermfolie is voorzien van een speciale zelfhelende toplaag, zodat je telefoon er altijd als nieuw uitziet!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+ is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield HD Dry Screenprotector Samsung Galaxy S8+

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant