InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite
Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite
Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite

InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite

Ben je op zoek naar een goede screenprotector voor de Huawei P20 Lite? Kies dan voor de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite. Deze displayfolie is op maat gemaakt voor je Huawei-smartphone, en zorgt daarom voor de beste bescherming van je beeldscherm! De folie wordt geleverd met hulpmiddelen en een instructie; hierdoor kun je de beschermlaag gemakkelijk aanbrengen.

Hoogwaardig materiaal

De Huawei P20 Lite screenprotector is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, een materiaal dat volledig transparant en erg dun is. Met de HD Dry Screenprotector is je touchscreen effectief beschermd tegen vuil, krassen en barsten. Verder is de beschermlaag voorzien van Nano-Memory Technologie, een zelfhelende toplaag waardoor de folie altijd in topconditie blijft!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 Lite

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant