InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20
Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20
Productafbeelding van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20

InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20

Met de InvisibleShield HD Dry Screenprotector houd je het display van je Huawei P20 in nieuwstaat! Deze beschermfolie is gemaakt van een hoogwaardig kunststof en zorgt ervoor dat je touchscreen veilig is voor vuil, krasjes en barsten. Je kunt de folie eenvoudig aanbrengen dankzij de meegeleverde hulpmiddelen en instructies! Bovendien biedt InvisibleShield unieke garantievoorwaarden is.

Effectieve bescherming

Met deze Huawei P20 screenprotector ben je verzekerd van goede bescherming. De displayfolie is volledig transparant en lekker dun, zodat je nauwelijks merkt dat hij op je scherm zit. De beschermlaag bevat daarnaast Nano-Memory Technologie, dit is een zelfhelende toplaag. Hierdoor blijft de screenprotector altijd in topconditie!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield HD Dry Screenprotector Huawei P20

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant