InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Van gehard glas

Uitgebreide specificaties

De InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE

InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede screenprotector voor je iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5 of iPhone 5C en houd je wel van een beetje privacy? Kies dan voor de InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector! De beschermlaag biedt optimale bescherming en weert pottenkijkers!

Extra privacy

De screenprotector heeft een speciale laag, waardoor je vanaf de zijkant moeilijker het scherm kunt lezen. Met de Glass Privacy Screenprotector voorkom je dat mensen zomaar op je scherm kunnen meekijken. Op deze manier is hetgeen wat op je display vertoond wordt, ook alleen voor jou te lezen!

Optimale bescherming

Deze iPhone 5/5S/5C/SE screenprotector is gemaakt van premium materialen, hierdoor is de displaybeschermer ultradun, volledig transparant en extreem hard (9H). Zelfs de sleutels in je broekzak zullen geen krassen achterlaten!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Glass Privacy Screenprotector Apple iPhone 5/5S/5C/SE

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant