InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS

Nog geen reviews

Tijdelijk uitverkocht

Productafbeelding van de InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS
Productafbeelding van de InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS
Productafbeelding van de InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Van gehard glas

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 34,99

27,95

Tijdelijk uitverkocht

De InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS is momenteel niet op voorraad, maar we verwachten deze binnenkort weer te kunnen leveren.


Zo snel mogelijk in huis?

Stuur me een e-mail zodra dit product weer verkrijgbaar is:

Beschrijving van de InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS

InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS

Ben je op zoek naar een glazen screenprotector, en ben je erg op je privacy gesteld? Met de InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector voor de Apple iPhone X en iPhone XS is je display optimaal beschermd en is hetgeen wat op je beeldscherm wordt weergeven alleen voor jou te zien!

Extra privacy

Deze iPhone X/XS screenprotector is voorzien van een speciale coating, hierdoor is de content op je beeldscherm van een beperkte hoek te bewonderen. Hierdoor is je display voor jou goed leesbaar, maar kan degene naast je niet meekijken. Deze displaybeschermer zorgt dus voor extra privacy!

Premium bescherming

Met deze glazen screenprotector blijft het beeldscherm van je iPhone XS of iPhone X als nieuw. Het glasplaatje is ultradun en volledig transparant, je ziet hem nauwelijks zitten! Verder heeft de beschermlaag een extreem hoge hardheid (9H) en een speciale coating, zodat vuil en vingerafdrukken geen sporen achterlaten!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Glass+ Privacy Screenprotector Apple iPhone X/XS

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant