InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

29,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G

InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G

Ben jij op zoek naar een glazen screenprotector voor je Pixel 4a 5G? De InvisibleShield Glass Elite+ Screenprotector is de ultieme transparante beschermlaag voor je Pixel-telefoon. De glasplaat is van zeer hoge kwaliteit, is krasbestendig en is beschermd tegen verbrijzeling vanwege een zeer hoge hardheid.

Eenvoudig zelf aan te brengen

InvisibleShield staat garant voor de beste screenprotector-ervaring en levert daarom een aantal handige hulpmiddelen om het glas zo goed mogelijk op je toestel aan te brengen. Zo krijg je installatiemateriaal, een reinigingsdoekje, microvezeldoekje en sticker bijgeleverd, zodat de Google Pixel 4a 5G-screenprotector direct goed en stofvrij aangebracht kan worden!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar https://support.zagg.com/hc/en-us/articles/214676577-How-do-I-register-my-InvisibleShield-.

Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Gehard Glass Screenprotector Google Pixel 4a 5G

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant