InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Maakt je scherm onleesbaar voor omstanders
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

34,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

Je wilt geen schade of vuil op het display van je toestel. Het scherm is dan ook makkelijk af te dekken met een beschermlaag. De InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max is hier uitermate geschikt voor.

Je beschermt je toestel erg goed met deze geharde glasplaat. Het beschermt beter dan plastic, omdat het ook tegen een stootje kan.

Deze screenprotector is voorzien van een speciale privacy filter. Zo kan niemand stiekem meekijken. Naast het display van je iPhone 12 Pro Max is dus ook je privacy beschermd.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register. Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Video's over de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

Belsimpel-productvideo voor de InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Gehard Glas Privacy Screenprotector Apple iPhone 12 Pro Max

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Privacy
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Nee