InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

34,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra

Niemand wil toch buiten de boot vallen? En al helemaal niet zonder screenprotector… De displaybeschermer van gehard glas of plastic folie is één van de populairste manieren om je telefoon te beschermen tegen valschade of krassen, en niet voor niks!

Met deze doorzichtige screenprotector is de display van je toestel goed beschermd. Zo voorkom je krassen op je scherm!

Wil je het scherm van je Samsung Galaxy S21 Ultra mooier houden en het zo lang als nieuw uit laten zien? Maak dan gebruik van deze glazen screenprotector. De InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra is gemaakt van gehard glas, waardoor het effectief krassen en breuken kan voorkomen. Bovendien is de glasplaat nagenoeg onzichtbaar.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register. Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 Ultra

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Nee