InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

34,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21

Houd je scherm netjes, schoon en werkend door het plaatsen van een extra beschermlaag. Een screenprotector beschermt je het display tegen krassen. Ook is het doorzichtig, zodat je er goed doorheen kan kijken.

Doordat dit een clear screenprotector is, valt deze bijna niet op. Toch zorgt het ervoor dat de touchscreen van je Samsung Galaxy S21 goed beschermd is tegen krassen en vuil.

Het gebruik van deze InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 van gehard glas kan je de beste bescherming bieden tegen breuken en krassen op je scherm! Daarnaast is de glasplaat eigenlijk niet zichtbaar op het scherm.

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register. Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Gehard Glas Screenprotector Samsung Galaxy S21

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Nee