InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

29,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro in huis.

Beschrijving van de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

Houd je scherm netjes, schoon en werkend door het plaatsen van een extra beschermlaag. Een screenprotector beschermt je het display tegen krassen. Ook is het doorzichtig, zodat je er goed doorheen kan kijken.

Wil je je scherm van je Apple iPhone 12/12 Pro netter houden? Deze glazen screenprotector is de oplossing! De InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro is gemaakt van gehard glas. Hierdoor ben je goed beschermd tegen krasschade en barsten in je scherm.

Met het gebruik van deze doorzichtige screenprotector blijft je beeld haarscherp. Daarnaast zie je het glasplaatje bijna niet!

Beperkte levenslange garantie

InvisibleShield onderscheidt zich op het gebied van garantie. Zolang jij dezelfde smartphone hebt, vervangt InvisibleShield bij barsten en slijtage kosteloos je screenprotector. Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar zagg.com/register. Let op! Voor het aanmaken van een account op zagg.com/register, heb je een creditcard nodig. De creditcard mag van een familielid of vriend(in) zijn.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Video's over de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

Belsimpel-productvideo voor de InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

Geschikte telefoons en tablets

De InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties InvisibleShield Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPhone 12/12 Pro

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Nee