Innergie Mobile Charger 3000mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Innergie Mobile Charger 3000mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Innergie Mobile Charger 3000mAh

Innergie Mobile Charger 3000mAh

 

De Mobile Charger is eigenlijk een enorme accu die zijn stroom kan afgeven aan andere elektronische apparaten. De Mobile Charger beschikt over een batterij van 3000 mAh, genoeg om de meeste toestellen twee keer vol te laden en tablets één keer. Erg handig voor als u even geen stopcontact in de buurt hebt of geen beschikking hebt tot een stopcontact voor een langere periode. U krijgt ook meteen de Magic Trio 3-in-1 USB kabel mee zodat u meteen elk toestel op de battery bank kan aansluiten. Zeker voor het vermogen heeft de Mobile Charger kleine afmetingen, zo is het hele geheel ook nog eens gemakkelijk mee te nemen! Dankzij het hoge wattage hoeft u zich geen zorgen te maken over de oplaadtijd, deze is meer dan snel genoeg!

Specificaties Innergie Mobile Charger 3000mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Acculader

  De kleur van het product.

  Kleur Wit