Innergie Duo Travel Charging Kit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Innergie Duo Travel Charging Kit is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Innergie Duo Travel Charging Kit

Innergie Duo Travel Charging Kit

 

 

Smal en lichtgewicht, met deze opladers van Innergie bent u helemaal voorbereid op uw vakantie of lange reis. Immers u krijgt zowel een autolader als een thuislader mee zodat u voor iedere situatie een lader heeft! U wilt natuurlijk wel bereikbaar blijven tijdens een lange trip, het thuisfront wil ook van u horen immers. De Innergie Travel Charging Kit ziet er fantastisch uit en past daarom perfect bij de beste toestellen. Dankzij de ingebouwde chip zal er automatisch precies genoeg stroom worden geleverd zodat uw toestel niet beschadigd raakt, geen overbodige luxe wanneer u over dure toestellen beschikt! Er zijn twee USB-uitgangen zodat u tegelijkertijd meerdere toestellen kan opladen en dankzij het hoge wattage gaat dit opladen ook nog eens rap!

Specificaties Innergie Duo Travel Charging Kit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Acculader

  De kleur van het product.

  Kleur Wit