Innergie Dual USB 15W Power Adapter

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Innergie Dual USB 15W Power Adapter is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Innergie Dual USB 15W Power Adapter

Innergie Dual USB 15W Power Adapter

 

Met deze Dual USB Power Adapter kunt u uw apparaat, of het nou een mobiele telefoon is of een tablet, snel en eenvoudig opladen. Ook tegelijkertijd dankzij de 2 USB-uitgangen, u kunt dus meteen uw hele arsenaal aan toestellen en tablets snel opladen doordat u twee tegelijkertijd aan de lader kunt leggen. Uitermate handig wanneer u met uw gezin op pad gaat, zo krijgt ieder familielid de stroom waar men op wacht! De power output is maar liefst 15 Watt waardoor apparaten erg snel opgeladen worden, wachten op het opladen behoort dus tot het verleden! Dankzij de ingebouwde chip zal deze accessoire nooit teveel stroom toekennen wat eventueel het toestel zou kunnen beschadigingen, wel zo’n veilige gedachte!

Specificaties Innergie Dual USB 15W Power Adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Wit