I'm Watch Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de I'm Watch Black

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De I'm Watch Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de I'm Watch Black

I'm Watch Black

De nieuwste generatie slimme horloges is in aantocht en I’m doet vrolijk mee met de top! De I’m watch geeft u een premium accessoire gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de vormgeving van het horloge, de accessoire ziet er fantastisch uit! Door gebruik te maken van de accessoire hoeft u niet telkens uw mobiele telefoon te pakken om bijvoorbeeld een inkomend berichtje te lezen of uw mail op  te halen.

I’m Market

Krijgt u niet genoeg van uw I’m Watch? De I’m Market is te bezoeken, daar staan allerlei interessante applicaties voor uw Watch. Zo kunt u nog meer functionaliteiten uit uw horloge halen! Optimaliseer en personaliseer uw i’m Watch, zo haalt u het optimale uit de accessoire en zal uw meest waardevolle bezit uiteindelijk om uw pols zitten!

Geschikte telefoons en tablets

De I'm Watch Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties I'm Watch Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart