Huawei Watch GT Active Orange

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange
Productafbeelding van de Huawei Watch GT Active Orange

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (5 ATM)
 • 1.39 inch touchscreen
 • 47mm kast

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 249,00

144,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Huawei Watch GT Active Orange

Huawei Watch GT Active Orange

Let op: De Huawei Watch GT Active gebruik je voor Android-toestellen alleen met Huawei Mobile Services versie 4.0 of nieuwer. Kijk in de Google Play Store welke versie je hebt. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Deze oranje wearable van Huawei behoort tot de tweede generatie van de Watch GT. Er is gekozen voor een kleurrijker uiterlijk dan zijn voorganger en deze variant beschikt over een nieuw soort bandje, gemaakt van een speciaal synthetisch rubber, waardoor het voelt als een tweede huid.

Er is weer gekozen voor een rond AMOLED-display, waar je alle benodigde informatie op kunt aflezen. De accu gaat twee weken mee bij normaal gebruik, maar als je deze alleen gebruikt voor de basisfuncties, gaat deze wel een maand mee. Daarnaast werkt het horloge samen met Android of iOS.

Alle benodigde sensoren om je pols

De Huawei Watch GT Active Orange beschikt over een kleine horlogekast met een diameter van 46mm. Aan de binnenkant zijn echter alle denkbare sensoren aanwezig. Hierbij kun je denken aan een GPS-module, hartslagmeter of een accelerometer. Zo wordt elke activiteit die je uitvoert nauwkeurig vastgelegd!

Dit slimme horloge is waterdicht en kan onder andere slaap en stappen bijhouden. Ook functies zoals een timer, wekker of stopwatch zijn aanwezig. Het horloge werkt met Android en iOS, maar kent op de verschillende platformen wel andere functionaliteit, bijvoorbeeld die van de Watch Face Store.

Kies voor een eigen uiterlijk

Met zo’n Watch Face kun je kiezen voor een andere digitale wijzerplaat, maar dit is vooralsnog voorbehouden aan gekoppelde Android-telefoons. De horlogekast is gemaakt van stainless steel en is donkergrijs, terwijl het bandje juist opvallend oranje is gekleurd. Kwestie van een mooie wijzerplaat kiezen dus, voor de ideale combinatie!

Accu voor dagen intensief gebruik

In deze oranje Huawei-smartwatch is een accu te vinden met een capaciteit van 420mAh. Dat betekent in de praktijk dat je zo’n twee weken op één lading kunt doen, waarbij je regelmatig sport. Doe je dat niet, dan zal de accuduur rond de 30 dagen komen te liggen.

Compatibel met:

 • Android 4.4 of hoger
 • iOS 9.0 of hoger

Wat zit er in de doos:

 • Huawei Watch GT Active Orange
 • Oplaadstation
 • Oplaadkabel
 • Handleiding

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Watch GT Active Orange is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Watch GT Active Orange

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2019-03-27

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 47mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Oranje
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 46 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 46.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 46.5 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.6 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 128 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 16 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.39 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 454x454 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja