Huawei Watch Classic Leather Black

4,5 sterren
9,3
Uitstekend
2 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Watch Classic Leather Black
Productafbeelding van de Huawei Watch Classic Leather Black
Productafbeelding van de Huawei Watch Classic Leather Black
Productafbeelding van de Huawei Watch Classic Leather Black
Productafbeelding van de Huawei Watch Classic Leather Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.4 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Huawei Watch Classic Leather Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Huawei Watch Classic Leather Black

Huawei Watch Classic Leather Black

Met de Huawei Watch Classic Leather Black ben je voorzien van een mooie en klassieke polsversiering. Het horloge ziet er door de anologe klok uit als een standaardhorloge, maar biedt de opties om meer informatie als de stappenteller en het aantal verbrande caloriën weer te geven. Door de zilveren behuizing met een blauwe achtergrond in combinatie met de zwarte leren band heb je een stijlvol, tijdloos en slim horloge. 

Android én iOS

De Huawei Watch Classic Leather Black draait op het Android Wear besturingssysteem waardoor deze met alle mobiele toestellen die op Android draaien kunnen communiceren. Maar daarnaast heeft Huawei nog een slimme functie toegevoegd. Het slimme horloge kan namelijk ook verbinding maken met het Apple besturingssysteem iOS. Daardoor is deze smartwatch dus ook te gebruiken in combinatie met een iPhone!

Stijlvol en toch sportief

Dat de Huawei Watch Classic Leather Black een mooi en strak design heeft moge dus duidelijk zijn, maar daarnaast biedt de smartwatch ook vele sportieve opties. Allereerst is het horloge met een 1.2 quad core processor van zichzelf al behoorlijk sportief. Daarnaast bieden onder andere de hartslagmeter, stappenteller en 6-assige bewegingssensor de optie om je sportieve prestaties op te slaan op het 4 GB opslaggeheugen. En je kunt natuurlijk ook je oproepen beantwoorden, agenda inzien en notificaties bekijken op het mooie 1.4 inch scherm.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Huawei Watch Classic Leather Black:

9,3
2 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
 • Scherm: 8,8
 • Batterijduur: 8,8
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Functionaliteiten: 8,8

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Watch Classic Leather Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Watch Classic Leather Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-02

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Leer
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 42 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.3 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon 400

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.4 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 400x400 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja