Huawei Watch 2 Sport Grey

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Watch 2 Sport Grey
Productafbeelding van de Huawei Watch 2 Sport Grey
Productafbeelding van de Huawei Watch 2 Sport Grey

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.2 inch touchscreen
 • 45mm kast

Uitgebreide specificaties

De Huawei Watch 2 Sport Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Huawei Watch 2 Sport Grey

Huawei Watch 2 Sport Grey

De Huawei Watch 2 is een prachtig horloge en een zeer geavanceerde toevoeging aan je smartphone. De waterdichte smartwatch heeft een premium design en beschikt over een amoled-display, waardoor het indrukwekkend oogt. Omdat de smartwatch op Android Wear 2.0 draait, heb je toegang tot een aparte appstore en ben je niet meer afhankelijk van je telefoon wanneer je het horloge omhebt.

Een hoop functionaliteit om je pols

Met de Huawei Watch 2 Sport heb je altijd je fitnesscoach bij de hand. De smartwatch maakt gebruik van een grote hoeveelheid sensoren om data van je beweging te verzamelen. Zo analyseert het horloge je gezondheid en geeft het je advies. Daarnaast heeft de smartphone GPS en NFC, wat je gebruikt voor navigatie en draadloos betalen of bestandsoverdracht.

Intuïtieve omgeving

De Huawei Watch 2 zorgt ervoor dat je minder vaak wordt afgeleid door je telefoon. Zo bekijk je bijvoorbeeld binnengekomen berichten, gebruik je de smartwatch als navigatiesysteem en reageer je zelfs efficiënt op berichten door ze in te spreken. De 1.2 inch display is een touchscreen en is erg prettig in het gebruik.

Wear OS werd in maart 2018 gepresenteerd en is een vernieuwde versie van het bekende(re) Android Wear. Deze smartwatch kan voorzien worden van deze nieuwe versie van dit mobiele besturingssysteem.

Video's over de Huawei Watch 2 Sport Grey

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Watch 2 Sport Grey

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Watch 2 Sport Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Watch 2 Sport Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-02-26

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 45mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 40 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Wear OS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 1.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 48.9 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 45 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12.6 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon Wear 2100

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1100 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 768 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 390x390 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja