Huawei Watch 2 Classic Leather Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Watch 2 Classic Leather Black
Productafbeelding van de Huawei Watch 2 Classic Leather Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.2 inch touchscreen
 • 45mm kast

Uitgebreide specificaties

De Huawei Watch 2 Classic Leather Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Huawei Watch 2 Classic Leather Black

Huawei Watch 2 Classic Leather Black

De Huawei Watch 2 Classic Leather Black is een premium smartwatch gemaakt met geavanceerde technologie. De smartwatch is waterdicht en bij het design is veel gekeken naar traditionele horlogemakerij. Het slimme horloge bestaat grotendeels uit roestvrij staal en er wordt een leren bandje bijgeleverd. De Watch 2 Classic heeft dan ook een zeer luxueus uiterlijk. Gebruik de verschillende faces om het prachtige amoled-scherm binnen een seconde een compleet andere stijl te geven. Ook is het mogelijk om het bandje te vervangen met één van de 22 ander gekleurde opties. Zo personaliseer je de Huawei Watch 2 Classic helemaal!

Veel meer dan een horloge

Met GPS, NFC, een hartslagmeter en slimme software biedt deze smartwatch oneindig veel meer dan een doorsnee horloge. Zo heb je altijd handige navigatie op zak, betaal je draadloos met behulp van NFC en heb je een digitale fitnesscoach om je pols. De Huawei Watch 2 Classic analyseert via zijn sensoren je lichaamsbeweging en geeft je advies en reporten gebaseerd op de metingen. Daarnaast gaat het horloge met één acculading bij normaal gebruik twee dagen mee. Een ideale partner dus!

Prettige besturing

Je koppelt je Huawei Watch 2 Classic Leather aan een smartphone. Vervolgens wordt je nooit meer afgeleid door een telefoon op storende momenten. Zo kun je bijvoorbeeld spraakgestuurd berichten sturen of ingekomen berichten beluisteren. De smartwatch heeft ook een prettige touchscreen en het is erg gemakkelijk om te navigeren binnen het besturingssysteem.

Te gebruiken met: Androidtoestellen die draaien op versie 4.3 of hoger en minimaal 1,5GB aan werkgeheugen bevatten. iPhones met iOS 9.0 vanaf de iPhone 5. Wear OS werd in maart 2018 gepresenteerd en is een vernieuwde versie van het bekende(re) Android Wear. Deze smartwatch kan voorzien worden van deze nieuwe versie van dit mobiele besturingssysteem.

Video's over de Huawei Watch 2 Classic Leather Black

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Watch 2 Classic Leather Black

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Watch 2 Classic Leather Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Watch 2 Classic Leather Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-02-26

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 45mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Leer
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 47 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Wear OS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 1.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 45 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 48.9 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12.6 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon Wear 2100

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1100 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 768 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 390x390 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 420 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja