Huawei View Cover Grey Mate 9

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei View Cover Grey Mate 9
Productafbeelding van de Huawei View Cover Grey Mate 9
Productafbeelding van de Huawei View Cover Grey Mate 9

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Venster toont notificaties

Uitgebreide specificaties

De Huawei View Cover Grey Mate 9 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Huawei View Cover Grey Mate 9

Huawei View Cover Grey Mate 9

Geniet langer van je Huawei Mate 9 door hem te beschermen met een hoesje zoals deze Huawei View Cover Grey Mate 9. De book cover beschermt je toestel optimaal tegen krassen, deuken en valpartijen. Dit officiële Huawei Mate 9 hoesje sluit perfect aan op je telefoon; de pasvorm is uitstekend en de knoppen, aansluitingen en de camera zijn gewoon te gebruiken zoals je gewend bent. De voorkant van de Huawei View Cover Grey Mate 9 is doorzichtig waardoor een superhandige functie ontstaan. Via de transparante voorkant heb je toegang tot verschillende functies; zelfs wanneer de flip case gesloten is. Je ziet bijvoorbeeld inkomende oproepen, notificaties van WhatsApp, Snapchat en Instagram, de tijd, de datum en het weer. Je hebt dus in één oogopslag toegang tot de belangrijkste functies van je Huawei-smartphone!

Specificaties Huawei View Cover Grey Mate 9

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Venster aan de voorkant Ja
  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs