Huawei Talkband B1 Grey

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Grey
Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Grey

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Huawei Talkband B1 Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Huawei Talkband B1 Grey

Huawei Talkband B1 Grey

De eerste slimme armband van Huawei is de Talkband B1. Deze accessoire is uitermate geschikt in dagelijks gebruik, maar ook tijdens het sporten. De armband zal bij veel van uw activiteit allerlei gegevens meten: hij kan stappen tellen en uw verbruikte calorieën bereken. Ook handig is dat de Huawei Talkband B1 Grey uw slaapritme kan registreren; op basis van het aantal uren dat u slaapt kan de armband een wekker zetten. Alles wordt weergegeven op een flexibel 1.4 inch OLED display. Aan boord zit een batterij met een capaciteit van 90 mAh. Volgens Huawei kan de accu op een volle lading zo'n 6 uur volhouden. De batterij is na 2 uur weer opgeladen. Verder heeft de accu een stanby tijd van 14 dagen en een gesprekstijd van 7 uur. De armband is compatibel met toestellen dia draaien op Android 4.0 of hoger en toestellen die draaien op iOS 5 of hoger.

Waterbestendig

Groot voordeel van de Huawei Talkband B1 is dat hij over een IP57-certificatie beschikt; dit betekent dat u de slimme armband 30 minuten lang tot een diepte 1 meter onder water kan houden. Daarnaast kunt u deze accessoire dus ook goed buiten gebruiken. Een regenbui tijdens het sporten kan de Talkban B1 overleven.

Belfunctie

U kunt zelfs met de Huawei Talkband B1 bellen. Via Bluetooth bent u in verbinding met uw smartphone, om vervolgens gesprekken te kunnen aannemen. Daarbij kunt u het scherm gemakkelijk uit het bandje halen en deze aan uw oor brengen. Op die manier dient hij als headset, zodat u handsfree kan bellen. De Talkband B1 ondersteunt Bluetooth 3.0 en NFC.

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Talkband B1 Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Talkband B1 Grey

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs