Huawei Talkband B1 Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Blue
Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Blue

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Huawei Talkband B1 Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Huawei Talkband B1 Blue

Huawei Talkband B1 Blue

Huawei heeft nu ook haar eigen slimme armband: de Huawei Talkband B1. Deze accessoire kan uw activiteiten in het dagelijks leven of tijdens het sporten meten en bijhouden. De multifunctionele armband kan het aantal gelopen stappen bijhouden, meet het aantal verbruikte calorieën en telt hoeveel uren u slaapt. Zo kan de Talkband B1 bijvoorbeeld op basis van uw slaapritme een wekker instellen die u op het juiste moment zal wakker maken. De Huawei Talkband B1 Blue heeft een flexibel OLED display van 1.4 inch groot. De accucapaciteit bedraagt 90 mAh en volgens Huawei moet de batterij het 6 dagen volhouden. De goede batterijduur laat zich zien in een gesprekstijd van 7 uur en een stanby tijd van 14 dagen. U kunt dus altijd gebruik maken van de Huawei Talkband B1.

Handsfree bellen

Een handige functie van de Huawei Talkband B1 is de belfunctie. Via Bluetooth kunt u uw smartphone verbinden met de armband. Vervolgens kunt in inkomende oproepen beantwoorden, hierbij kunt u het scherm uit het bandje halen en deze vervolgens gebruiken als Bluetooth headset aan uw oor. Synchroniseren kan via NFC en Bluetooth.

Waterbestendig

Ook voor buitenactiviteiten is de Huawei Talkband B1 een ideale armband. Dit komt omdat de slimme armband voorzien is van een IP57-certificering; hij is dus stofdicht en waterbestendig. De Talkband B1 zal een regenbui prima kunnen overleven en verder betekent de IP57-certificatie dat de Huawei Talkband B1 30 minuten lang tot 1 meter diepte onder water kan.

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Talkband B1 Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Talkband B1 Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw