Huawei Talkband B1 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Black
Productafbeelding van de Huawei Talkband B1 Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Huawei Talkband B1 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Huawei Talkband B1 Black

Huawei Talkband B1 Black

De Huawei Talkband B1 is een multifunctionele, slimme armband; u kunt deze accessoire gebruiken bij het sporten, maar ook voor dagelijks gebruik is hij geschikt. De armband kan allerlei activiteiten registreren, zo meet hij het aantal gelopen stappen, de verbruikte calorieën en het aantal uren slaap. Op basis van uw gemeten slaapritme kan de Huawei Talkband B1 een wekker zetten op, voor u, het juiste moment. De armband beschikt over een flexibel 1.4 inch OLED display. Dankzij een IP57-certificering is hij stofdicht en waterbestendig; ideaal wanneer u buiten aan het sporten bent en het begint te regenen. De IP57-certificatie betekent ook dat hij 30 minuten lang tot 1 meter diepte onder water kan.

Bellen

Met de Talkband B1 is het zelfs mogelijk om te bellen: wanneer de slimme armband via Bluetooth met uw smartphone verbonden is, kunt u inkomende oproepen beantwoorden. Het schermpje kunt u namelijk eenvoudig uit het bandje halen en in uw oor aanbrengen waardoor hij dient als Bluetooh headset. Synchroniseren is mogelijk via NFC en Bluetooth. De Huawei Talkband B1 Black is geschikt voor toestellen met Android 4.0 of hoger en iOS 5 of hoger.

Goede accuduur

Aan boord zit een accu met een capaciteit van 90 mAh; de batterij zou het op een volle lading 6 dagen moeten volhouden. De goede batterijduur benadrukt zich ook in een gesprekstijd van 7 uur en een stanby tijd van 14 dagen. De accu van de Huawei Talkband B1 zal na 2 uur weer een volle lading hebben. U zult dus altijd uw activiteiten kunnen bijhouden!

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Talkband B1 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Talkband B1 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.0, iOS 6.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja