Huawei PC Cover Transparent Y6 2017

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei PC Cover Transparent Y6 2017

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen vallen en stoten
 • Goede pasvorm
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Huawei PC Cover Transparent Y6 2017 is niet meer leverbaar.

Naar alle Hoesjes

Beschrijving van de Huawei PC Cover Transparent Y6 2017

Huawei PC Cover Transparent Y6 2017

Met deze originele Huawei backcover is je Huawei Y6 2017 optimaal beschermd tegen val- of stootschade. Bovendien gaat de valbescherming niet ten kostte van het design van je telefoon, omdat dit hoesje transparant is! Zo blijft de kleur van je telefoon zichtbaar door het hoesje heen. De hoeken van deze cover steken iets uit, zodat je Y6 2017 nog beter beschermd is tegen vallen op de randen.Deze cover is speciaal voor de Y6 2017 ontworpen. Hij sluit dus perfect op het toestel aan en alle knoppen blijven bedienbaar, zodat je alle functies van je Huawei-smartphone kan blijven gebruiken. Als materiaal is gekozen voor stevig kunststof, waardoor de hoes prettig aanvoelt en tegelijkertijd goede bescherming biedt.

Specificaties Huawei PC Cover Transparent Y6 2017

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig