Huawei Flip Cover Brown Huawei P8

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Flip Cover Brown Huawei P8
Productafbeelding van de Huawei Flip Cover Brown Huawei P8

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Huawei Flip Cover Brown Huawei P8 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Huawei Flip Cover Brown Huawei P8

Huawei Flip Cover Brown Huawei P8

De Huawei Flip Cover Brown Huawei P8 is een originele Huawei case die open gaat als een boekje. Deze book case beschermt de voor- en achterkant van uw Huawei P8, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van een onbeschadigd toestel. Dit is natuurlijk wel zo prettig wanneer u veel geld investeert in een mooie telefoon. Zoals de naam al aangeeft, is dit een origineel Huawei product. Daardoor sluit de flip cover qua ontwerp en stijl goed aan bij het toestel en blijft dit zo compact mogelijk. Uitsparingen voor knoppen en poorten zorgen ervoor dat u alle functies ongehinderd kunt blijven bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld het muziekvolume blijven bedienen, zonder het hoesje te hoeven openen.

Specificaties Huawei Flip Cover Brown Huawei P8

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin