Huawei Band B0 Size S White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S White
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S White
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S White
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S White
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S White

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Huawei Band B0 Size S White is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Huawei Band B0 Size S White

Huawei Band B0 Size S White

De Huawei Band B0 Size S White is een fitnesstracker met het uiterlijk van een smartwatch. Het design ziet er mooi uit, met een rond scherm waar je de tijd op kunt aflezen. Doordat de Huawei Band Zero waterdicht en stofvrij is, kun je hem ook in de regen gebruiken. Je kunt de activiteitentracker met een gratis applicatie aan je smartphone koppelen, zodat de tijd gesynchroniseerd wordt. Ook kun je dan binnenkomende oproepen bekijken op het scherm. De Huawei fitnesstracker kun je koppelen met Android en iOS. Deze uitvoering is geschikt voor smallere polsen.

Leer jezelf kennen

De Huawei Band B0 Size S White geeft je inzicht in je dagelijkse bezigheden. De fitnesstracker houdt je verbrande calorieën bij en meet hoeveel stappen je zet. Zo kun je zien wat je precies doet op een dag en je bewegingspatroon daar eventueel op aanpassen. Wanneer je een tijd niet erg actief bent geweest, krijg je een melding van de fitnesstracker. Zo word je gestimuleerd om meer te bewegen. Ook je slaap wordt bijgehouden. Wanneer je het horloge 's nachts om houdt kan het zelfs als wekker dienen. In plaats van een alarm met geluid wordt je dan wakker door een trilling van de gadget.

Specificaties Huawei Band B0 Size S White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat S
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 128x128 pixels
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 8.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja