Huawei Band B0 Size S Khaki

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S Khaki
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S Khaki
Productafbeelding van de Huawei Band B0 Size S Khaki

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Huawei Band B0 Size S Khaki is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Huawei Band B0 Size S Khaki

Huawei Band B0 Size S Khaki

De Huawei Band B0 Size S Khaki heeft de looks van een smartwatch en de functies van een fitnesstracker. Deze uitvoering heeft een mooie aardkleur en is geschikt wanneer je smallere polsen hebt. De klok heeft een ronde uitvoering en een dikke rand om het scherm heen. Je kunt de fitnesstracker ook in de regen gebruiken, want de Huawei Band Zero is waterproof en stofdicht. Je kunt de activiteitentracker koppelen aan je smartphone om de tijd te synchroniseren. Ook kun je inkomende telefoontjes zien op je slimme gadget. De koppeling gaat via een gratis applicatie. Door de goede batterij gaat de fitnesstracker tot wel vier dagen mee.

Inzicht in je bewegingspatroon

De Huawei Band B0 Size S Khaki heeft verschillende functies waarmee je je gezondheid en bewegingspatroon in de gaten kunt houden. De tracker telt je stappen en het aantal calorieën dat je verbrand hebt. Zo krijg je inzicht in je dagelijkse bezigheden en zie je hoeveel je beweegt op een dag. Wanneer je een tijd niet actief bent geweest geeft de Band B0 dat ook aan, om je te stimuleren om meer te bewegen. De Huawei fitnesstracker houdt ook je slaappatroon bij. Als je de gadget om houdt tijdens het slapen kun je het horloge ook gebruiken als wekker. Je wordt dan wakker gemaakt door een trilling van de fitnesstracker.

Specificaties Huawei Band B0 Size S Khaki

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat S
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Beige
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 128x128 pixels
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 8.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja