Huawei Band 4 Pro Black

4 sterren
8,3
Erg goed
2 geverifieerde klantreviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 79,00

73,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Huawei Band 4 Pro Black tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Huawei Band 4 Pro Black

Huawei Band 4 Pro Black

De Huawei Band 4 Pro Black is een slanke fitnesstracker. Je kunt hiermee van verschillende sporten gegevens opslaan, zoals de afstand en de snelheid. Door de ingebouwde GPS kun je daarnaast ook de route inzien. Ook wordt gedurende de dag het aantal gezette stappen bijgehouden.

Verder komen notificaties van je smartphone binnen op het apparaatje, zodat je niet altijd je telefoon hoeft te pakken. De batterij gaat tot twaalf dagen mee, dus je kunt lang gebruikmaken van deze tracker zonder dat hij snel leeg gaat!

11 verschillende sporten

Dit apparaatje kan elf verschillende sporten herkennen en meten, zowel binnen als buiten. Je kunt hierbij denken aan hardlopen en fietsen, maar ook zwemmen. Verschillende factoren worden gemeten, zoals afstand, route en snelheid zodat je een beter inzicht krijgt in je workouts.

Inzicht in je gezondheid

Ook al je niet aan het sporten bent kun je van alles bijhouden. Je kunt per dag bekijken hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel verdiepingen je hebt beklommen. ’s Nachts worden alle slaapfases in kaart gebracht, zodat je je slaapgewoontes kunt inzien.

Notificaties bekijken en muziek regelen

Met deze Huawei-fitnesstracker hoef je niet constant je smartphone te pakken, want notificaties komen ook hierop binnen. Onder andere berichten, herinneringen in je agenda en het weerbericht worden getoond. Daarnaast kun je via het touchscreen muziek regelen, handig voor tijdens het sporten.

Tot twaalf dagen batterij

Deze tracker heeft een batterijcapaciteit die tussen de vijf en twaalf dagen meegaat. Dit is afhankelijk van hoe intens je het apparaatje gebruikt. Als je een workout met GPS aanzet, dan gaat een volle accu zeven uur mee, wat ook genoeg is voor bijvoorbeeld een marathon!

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Huawei Band 4 Pro Black:

8,3
2 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
 • Prijs-kwaliteit: 7,5
 • Design: 7,5
 • Bouwkwaliteit: 8,8
 • Functionaliteiten: 8,8
 • Nauwkeurigheid: 8,8

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Huawei Band 4 Pro Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huawei Band 4 Pro Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof Siliconen
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x120 pixels
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 9.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja