Huawei Band 4 Pro Pink

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen

Verkoopprijs

89,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Huawei Band 4 Pro Pink

Huawei Band 4 Pro Pink

Ben jij op zoek naar een slanke fitnesstracker zodat je beter je gezondheid kunt bijhouden? De Huawei Band 4 Pro Pink is een goede optie. Hij heeft sportstanden van verschillende sporten, voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Met de ingebouwde GPS houd je daarnaast de route bij.

In de nacht meet hij de verschillende slaapfases waarin je je bevindt op basis van hartslag en beweging. Notificaties zoals berichten en herinneringen komen daarnaast ook binnen op het apparaatje, zodat je je telefoon in je tas of broekzak kunt laten. De batterij gaat tot twaalf dagen mee!

Houd je workout bij

Wil jij je fietstocht, wandeling, of zwemtocht bijhouden? Dat kan met deze fitnesstracker. In totaal zijn er elf sportactiviteit die hij detecteert. Tijdens en achteraf het sporten kun je gegevens zoals de afstand, snelheid en duur inzien. De GPS houdt ook je route bij.

Breng je gezondheid in kaart

Ook de rest van de dag wordt er van alles bijgehouden. ’s Nachts meet hij wanneer je je in de vier slaapfases bevindt. Overdag kun je inzien hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel verdiepingen je omhoog bent gegaan. Hartslag wordt gemeten en bij een te laag of een te hoog ritme krijg je een waarschuwing.

Minder op je smartphone

Notificaties, zoals berichten, het weerbericht en agendaherinneringen komen binnen op de Band 4 Pro. Zo hoef je niet altijd je telefoon erbij te pakken. Daarnaast kun je ook muziek regelen via het schermpje, handig voor tijdens het sporten!

Zuinige accu

De accu is zuinig en gaat dan ook lang mee. Afhankelijk van het gebruik gaat hij tussen de vijf en twaalf dagen mee op één batterijlading. Ook lange afstandssporten zijn geen probleem, want met GPS ingeschakeld werkt de roze Huawei Band 4 Pro zo’n zeven uur.

Specificaties Huawei Band 4 Pro Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof Siliconen
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Roze
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x120 pixels
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 9.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja