Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart
Productafbeelding van de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart
Productafbeelding van de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart

Klanten zijn blij met:

 • 7 dagen accuduur
 • Met continue hartslagmeting, slaapmonitor en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (5 ATM)
 • Toont smartphone notificaties

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

268,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart in huis.

Beschrijving van de Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart

Ben jij op zoek naar een smartwatch waarmee je alles kan? Deze Huami Zepp E Special Edition in het zwart is dan misschien wel wat voor jou! Dit slimme horloge heeft een superscherp AMOLED-scherm waarop je informatie over je gezondheid, of van je telefoon ziet!

Naast dat zo’n smartwatch natuurlijk erg handig is, is het ook een stijlvolle accessoire! Deze Special Edition heeft een speciaal bandje dat een luxe uitstraling geeft. Via de hartslagmeter krijg je uitgebreid inzicht in je sportieve prestaties zodat je het maximale uit je workout haalt!

Comfortabel dragen

Dit horloge heeft een strak afgewerkte metalen behuizing. Deze is lekker dun zodat je geen last hebt van het horloge tijdens het dragen. Doordat hij ook nog eens 36 gram weegt merk je eigenlijk niet dat je deze smartwatch om hebt!

Persoonlijk advies over je gezondheid

Omdat dit horloge zowel je hartslag als het zuurstofniveau in je bloed meet, krijg je erg uitgebreide analyses van je gezondheid. Je ziet bijvoorbeeld na je workout precies wat je bloedzuurstofniveau en hartritme waren zodat je een goed beeld krijgt van je gezondheid.

Meet je slaap

Je houdt dit horloge gewoon om wanneer je ’s avonds op bed gaat. Hij gebruikt zijn sensoren dan om de kwaliteit en lengte van je nachtrust bij te houden. Zo zie je de volgende dag bijvoorbeeld precies hoeveel REM-slaap je hebt gehad, en hoe vaak je wakker bent geworden.

Mooi AMOLED-scherm

Deze vierkante versie van de Zepp E heeft een prachtig AMOLED-scherm met een hoge resolutie, hierdoor is de informatie op het scherm goed te lezen. Wanneer je de Always-On-modus aanzet blijft het scherm altijd aan staan zodat het lijkt op een echt horloge!

Een week zonder opladen

De batterij van de Huami Zepp E Special Edition zwart gaat lekker lang mee. Bij gemiddeld gebruik hoef je hem pas na zeven dagen weer op te laden! Bij dit horloge wordt een magnetische kabel geleverd die je erg makkelijk aansluit en waarmee die snel weer vol zit.

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Zepp E Special Edition Vierkant Zwart

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2020-08-20

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 43mm
  Horlogeband - Breedte 20 mm
  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Mesh
  Informatie weergave Caller ID, Notificaties, Ontvangen berichten
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Outdoor, Wandelen, Zwemmen
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal RVS
  Wekker Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 36 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 43.3 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 35.7 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 9.0 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Altijd-aan display Ja

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.65 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 442x348 pixels
  Kleurenscherm Ja
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 188 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 168 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, iOS 10
 • Bediening

  Muziekbediening Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja