Huami Amazfit Band 5 Groen

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Productafbeelding van de Huami Amazfit Band 5 Groen
Productafbeelding van de Huami Amazfit Band 5 Groen
Productafbeelding van de Huami Amazfit Band 5 Groen
Productafbeelding van de Huami Amazfit Band 5 Groen

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, continue hartslag, slaap, snelheid en stappen
 • Batterijduur: 15 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

44,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Huami Amazfit Band 5 Groen

Huami Amazfit Band 5 Groen

Zoek je een betaalbare fitness tracker? Dan is de Huami Amazfit Band 5 Groen een interessante optie. Dit sportbandje heeft veel functies en is voordelig geprijsd, hierdoor heeft de Amazfit Band 5 een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Deze Huami-activity tracker registreert sportactiviteiten, meet verschillende gezondheidsgegevens en toont smartphone notificaties. Zit je te lang stil? Dan geeft het bandje een herinnering om in beweging te komen. Verder heeft de Amazfit Band 5 een hartslagmeter, slaapmonitor en zuurstofsaturatiemeter.

Meet je hartslag, slaapritme en zuurstofsaturatie

De Huami Amazfit Band 5 Olive beschikt over verschillende sensoren om bepaalde gezondheidsgegevens te meten. Ze registreert hij 24 uur per dag je hartslag en word je stressgehalte gemeten. Op basis van dat laatste geeft het sportbandje een ademhalingsoefening wanneer je gestrest lijkt.

Verder is er een speciale SpO2-sensor aanwezig om de zuurstofsaturatie te meten. Zuurstofsaturatie is het gehalte van zuurstof in het bloed. Ook beschikt de activiteiten tracker over een slaapmonitor zodat je een inzicht krijgt in je slaapritme. Zo kun je bepaalde slaapgewoontes eventueel aanpassen.

Registreer je workouts

Je gebruikt de Amazfit Band 5 ook om je sportactiviteiten te registreren. Zo heeft het sportarmbandje elf voor geïnstalleerde sportmodi. Je gebruikt de activity tracker voor onder andere wandelen, hardlopen, fietsen, fitness en fitnessapparaten en yoga. Het bandje is 5ATM-waterbestendig en gebruik je dus ook tijdens het zwemmen.

Toont notificaties van je telefoon en gaat tot wel vijftien dagen mee

De Amazfit Band 5 is het verlengstuk van je smartphone en toont notificaties van apps, berichtjes en inkomende oproepen. Je bekijkt alles op een AMOLED kleurenscherm van 1.1-inch groot. Bij normaal gebruik gaat de batterij tot wel vijftien dagen mee.

Geschikte telefoons en tablets

De Huami Amazfit Band 5 Groen is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Huami Amazfit Band 5 Groen

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Accustatus, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd, Weer
  Meldingstype Melding op scherm
  Type Kunststof Polycarbonaat, TPU

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Wekker Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Groen
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.1 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 294x126 pixels
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 125 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 360 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, iOS 10
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja