HTC TPU Case TP C530 Gratia

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC TPU Case TP C530 Gratia

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De HTC TPU Case TP C530 Gratia is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC TPU Case TP C530 Gratia

HTC TPU Case TP C530 Gratia

Heeft u HTC Gratia ten alle tijden bescherming nodig, omdat u hem door zijn gladde materiaal vaak laat vallen? Neem dan deze HTC TPU Case en uw problemen zijn over. Deze HTC TPU Case past perfect om uw HTC Gratia en zorgt voor meer hou vast, stevigheid en voorkomt krassen en andere beschadigingen. Door enkele uitsparingen hoeft u tijdens het gebruik van uw HTC Gratia de HTC TPU Case niet te verwijderen en kunt u zonder enige moeite gebruik maken van bijvoorbeeld uw camera of headset. De HTC TPU Case is gemaakt voor de HTC ChaCha en past niet om andere mobiele telefoons heen. Deze HTC TPU Case is voorzien van een zwarte kleur en is gemaakt van siliconen materiaal.  

Specificaties HTC TPU Case TP C530 Gratia

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Siliconen

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart