HTC Stereo Headset 3.5mm RC E160 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Stereo Headset 3.5mm RC E160 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de HTC Stereo Headset 3.5mm RC E160 Black

HTC Stereo Headset 3.5mm RC E160 Black

Met deze zwarte HTC Stereo Headset 3,5mm RC E160 is het mogelijk uw telefoon te besturen zonder deze erbij nodig te hebben. U kunt het bedieningspaneel doormiddel van een klip aan uw kleding bevestigen, waardoor u alles binnen handbereik kunt activeren. Met dit bedieningspaneel kunt u het afspelen van muziek regelen en uw telefoon opnemen of juist ophangen. Ook beschikt het bedieningspaneel over een ingebouwde FM-antenne, waardoor het ook mogelijk is om gebruik te maken van de FM-radio zenders. Deze HTC stereo headset is voorzien van een zwarte kleur en beschikt over een stereo 3,5mm aansluiting. Dit betekend dat de headset te gebruiken is voor verschillende toestellen die een 3.5mm poort ingebouwd hebben. De oordoppen van deze HTC stereo headset worden geheel in het oor bevestigd, zodat u optimaal kunt genieten van uw muziek en geen last heeft van achtergrond geluiden. Verder is deze HTC stereo headset voorzien van stemherkenning.

Specificaties HTC Stereo Headset 3.5mm RC E160 Black

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm