HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z

HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z

Met deze HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z beschermt u uw HTC Desire Z tegen schadelijke invloeden van buitenaf. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor schade door krassen, vallen of stoten. De HTC Slip Pouch PO S540 is erg handig in gebruik, doordat u dankzij de opening in de pouch gebruik kunt maken van uw headset of oplader terwijl uw telefoon in de pouch zit. Ook beschikt de pouch over een mechanisme dat voorkomt dat uw telefoon perongeluk uit de pouch valt. Deze HTC Slip Pouch is voorzien van een zwarte kleur en is gemaakt van echt leer, waardoor de pouch van zeer goede kwaliteit is en een erg stijlvol aanzien heeft. De HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z is alleen geschikt voor de HTC Desire Z en kan dus niet gebruikt worden voor andere mobiele toestellen.

Specificaties HTC Slip Pouch PO S540 Desire Z

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart