HTC Slip Pouch PO S530

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Slip Pouch PO S530

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Slip Pouch PO S530 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Slip Pouch PO S530

HTC Slip Pouch PO S530

Zoekt u bescherming voor uw HTC mobiele telefoon dat van zeer goede kwaliteit is en dus zeer lang mee kan? Dan is deze elegante, zwart gekleurde HTC Slip Pouch PO S530 zeker wat voor u. De pouch is gemaakt van leer, sterke stiksels en een zachte binnenbekleding waardoor dit product zeer lang mee kan en van grote kwaliteit is. De pouch beschermt uw telefoon tegen schade door scherpe voorwerpen en vuil, zodat u langer kunt blijven genieten van uw gloednieuwe HTC mobiele telefoon. Door een mechanisme in de pouch is het niet mogelijk dat uw telefoon perongeluk uit uw pouch valt en de opening zorgt ervoor dat uw gebruik kunt blijven maken van bijvoorbeeld een headset, terwijl uw telefoon beschermd wordt. U kunt deze HTC Slip Pouch gebruiken voor de HTC Gratia, HTC Wildfire, HTC HD Mini en de HTC Smart.

Specificaties HTC Slip Pouch PO S530

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart