HTC Pouch PO S550 Incredible S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Pouch PO S550 Incredible S

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Pouch PO S550 Incredible S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Pouch PO S550 Incredible S

HTC Pouch PO S550 Incredible S

Is uw broekzak een groot gevaar voor uw HTC Incredible S door de sleutelbossen, pennen en andere scherpe voorwerpen, maar wilt u hem er toch graag kwijt kunnen? Schaf dan deze HTC Pouch PO S550 Incredible S aan en draag u telefoon in uw broekzak zonder hem te beschadigen. Deze pouch voorkomt beschadigingen door het laten vallen, stoten of krassen van uw telefoon. Ook geeft het uw telefoon net wat meer uitstraling door de pouch zijn zwarte kleur en zijn leren buitenkant. U kunt nog gewoon gebruik maken van uw headset en lader door de opening van de pouch en door een mechanisme kan uw telefoon niet perongeluk uit de pouch vallen. De HTC Pouch Incredible S is toestelspecifiek, waardoor alleen de HTC Incredible S in deze pouch past.

Specificaties HTC Pouch PO S550 Incredible S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart