HTC Pouch PO S550 Desire HD

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Pouch PO S550 Desire HD

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Pouch PO S550 Desire HD is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Pouch PO S550 Desire HD

HTC Pouch PO S550 Desire HD

Zat het scherm van uw vorige mobiel onder de krassen en wilt u dat niet nog eens? Gebruik dan deze HTC Pouch PO S550 Desire HD om uw telefoon te beschermen tegen krassen, vallen of stoten. De binnenkant van de pouch is bekleedt met een zeer zachte stof en de buitenkant is voorzien van leer waardoor de pouch erg lang mee gaat. U kunt de HTC Pouch PO S550 Desire HD alleen gebruiken voor de HTC Desire HD, omdat deze pouch hier speciaal voor is gemaakt. De pouch is voorzien van een stijlvolle zwarte kleur en bevat een mechanisme waardoor uw telefoon niet perongeluk uit de pouch kan vallen. Verder kunt u door de opening aan boven- en onderzijde nog steeds gebruik maken van de 3,5mm poort, wanneer uw telefoon zich in de pouch bevindt.

Specificaties HTC Pouch PO S550 Desire HD

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart