HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S

HTC Pouch PO S520 Desire S

Bescherm uw HTC Desire of Desire S tegen krassen, vallen en stoten met deze stijlvolle HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S. Met deze pouch beschermt u uw telefoon niet alleen erg goed, u geeft uw telefoon ook meteen een erg stijlvol aanzien met deze zwart gekleurde, leren pouch. De HTC Pouch Desire/Desire S is alleen te gebruiken voor de HTC Desire S of Desire en is dus niet universeel. U kunt nog steeds met gemak bij de 3,5mm poort van uw HTC Desire/Desire S door een opening in de pouch, zodat u gewoon muziek kunt blijven luisteren wanneer u de telefoon in de pouch plaatst. De HTC Pouch is erg gebruiksvriendelijk door een ingebouwde strap waarmee u uw telefoon gemakkelijk en snel uit de pouch kan halen tijdens bijvoorbeeld een inkomende oproep.

Specificaties HTC Pouch PO S520 Desire/Desire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart