HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha

HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha

Met deze HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha houdt u uw HTC ChaCha zo goed als nieuw. Door de perfecte pasvorm omsluit deze neoprene slip pouch uw HTC ChaCha volledig en hoeft u niet bang te zijn voor krassen, vallen of stoten. Dit houdt wel in dat u deze HTC Neoprene Slip Pouch alleen kunt gebruiken wanneer u een HTC ChaCha heeft en niet wanneer u over een ander toestel beschikt. De HTC Neoprene Slip Pouch is gemaakt van neopreen en is voorzien van een stijlvolle zwarte kleur, zodat hij perfect past bij uw HTC ChaCha. In deze HTC Neoprene Slip Pouch kunt u één opening vinden die is bedoelt voor het luisteren van muziek. Zo kunt u ten alle tijden muziek luisteren, terwijl uw HTC ChaCha zich veilig in de neoprene slip pouch bevindt.

Specificaties HTC Neoprene Slip Pouch PO S610 ChaCha

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart