HTC Neoprene Slip Pouch PO S590 Wildfire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Neoprene Slip Pouch PO S590 Wildfire S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Neoprene Slip Pouch PO S590 Wildfire S

HTC Neoprene Slip Pouch PO S590 Wildfire S

Bent u de gelukkige eigenaar van een HTC Wildfire S en wilt u uw telefoon beschermen tegen beschadigingen? Dan is deze HTC Neoprene Slip Pouch wellicht een prima optie voor u. De neoprene slip pouch beschermt uw grote 3,2 inch scherm tegen krassen, stoten en vallen en maakt tegelijkertijd uw scherm schoon doordat u hem langs de erg zachte binnenkant schuift. De HTC Neoprene Slip Pouch Wildfire S is een toestelspecifiek product en dus alleen te gebruiken voor een HTC Wildfire S. Wanneer u muziek wilt luisteren en tegelijkertijd uw HTC Wildfire S wilt beschermen is dit geen enkel probleem, door de opening die bij de 3,5mm poort van uw HTC Wildfire S te vinden is. De HTC Neoprene Slip Pouch is niet alleen erg praktisch, maar heeft door zijn zwarte kleur ook een erg elegant uiterlijk. Zoals de naam al zegt is dit product gemaakt van neopreen. U kunt uw telefoon gemakkelijk uit de HTC Neoprene Slip Pouch door een handige strap.

Specificaties HTC Neoprene Slip Pouch PO S590 Wildfire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Neopreen

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart