HTC microUSB Reislader Pakket TC P350

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC microUSB Reislader Pakket TC P350

Klanten zijn blij met:

 • Officiële HTC-lader

Uitgebreide specificaties

De HTC microUSB Reislader Pakket TC P350 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de HTC microUSB Reislader Pakket TC P350

HTC microUSB Reislader Pakket TC P350

Bent u vaak op reis en komt u in landen over de hele wereld dan is deze HTC micro USB Reislader Pakket TC P350 de oplossing voor u. Dit pakket bevat verschillende wereldstekkers, waardoor u in veel landen uw telefoon gewoon kunt opladen. De vier verschillende wereldstekkers die u bij deze lader ontvangt zijn: USA, Australië en Nieuw Zeeland, EU en Groot- Britanië. Dit HTC Micro USB Reislader Pakket beschikt over een micro USB aansluiting, waardoor de lader gebruikt kan worden voor iedere telefoon met een micro USB poort. De micro USB aansluiting is deel van de datakabel, waarmee u uw telefoon kunt koppelen aan een PC of aan de bijgeleverde laadunit. Verder wordt deze oplader geleverd in een zwarte kleur en krijgt u een opbergtasje bijgeleverd.

Specificaties HTC microUSB Reislader Pakket TC P350

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart