HTC microUSB Oplader TC E250

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC microUSB Oplader TC E250

Klanten zijn blij met:

 • Officiële HTC-lader

Uitgebreide specificaties

De HTC microUSB Oplader TC E250 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de HTC microUSB Oplader TC E250

HTC microUSB Oplader TC E250

Heeft u een HTD HD Mini en is u oplader drastisch aan vervanging toe? Dan is deze stijlvol zwarte HTC Micro USB Oplader TC E250 wellicht iets voor u. Deze oplader is namelijk identiek aan de originele oplader van de HTC HD Mini en kan daardoor goed als vervanger of als reserve oplader dienen. De HTC Micro USB oplader TC E250 is merkspecifiek en dus alleen te gebruiken voor de mobiele telefoons van het merk HTC die zijn voorzien van een micro USB poort. U kunt u telefoon ook opladen via de PC wanneer u het uiteinde van de oplader dus stekker/USB loskoppeld en de USB aansluiting in uw PC plugt. Deze oplader behoort tot de catagorie reisladers wat betekent dat u de stekker in ieder stopcontact in Europa (op een paar landen na) kunt stoppen.

 

 

Specificaties HTC microUSB Oplader TC E250

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart