HTC microUSB Autolader CC C200

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC microUSB Autolader CC C200

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto
 • Officiële HTC-lader

Uitgebreide specificaties

De HTC microUSB Autolader CC C200 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de HTC microUSB Autolader CC C200

HTC microUSB Autolader CC C200

Met deze zwart gekleurde HTC microUSB Autolader CC C200 is uw telefoon tijdens het autorijden zo weer opgeladen U zult dus nooit meer zonder energie zitten wanneer u lang onderweg bent en ook kunt u tijdens het rijden zoveel muziek luisteren als u wilt zonder dat u eindigt met een lege batterij. U kunt deze autolader aan de sigarettenaansteker van uw auto koppelen zodat de lader wordt voorzien van energie. Aan de andere zijde van de kabel is een micro USB aansluiting bevestigd waar u uw telefoon plugt zodat het opladen kan beginnen. Doordat de autolader beschikt over een micro USB aansluiting past de lader in alle HTC mobiele telefoons met een micro USB poort.

Specificaties HTC microUSB Autolader CC C200

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart