HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation

HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation

Deze HTC Meteor Slip Pouch PO S621 Sensation is zeer gebruiksvriendelijk, elegant en effectief. Dit maakt de meteor slip pouch de ideale manier om schade aan uw HTC Sensation te voorkomen. Zo blijft uw HTC Sensation er voor een langere tijd gloednieuw uitzien en kunt u er langer gebruik van maken. Deze HTC Meteor Slip Pouch Sensation is speciaal ontworpen voor de HTC Sensation en is daarom niet te gebruiken voor andere mobiele telefoons. De meteor slip pouch is zeer gebruiksvriendelijk, doordat de telefoon er van boven en van onder in geschoven kan worden en de telefoon doormiddel van een intern mechanisme er niet uit kan vallen. Door zijn zwarte kleur en zijn leren omvang heeft deze HTC Meteor Slip Pouch een zeer elegant uiterlijk.

Specificaties HTC Meteor Slip pouch PO S621 Sensation

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart