HTC Media Link Adapter HD H200

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Media Link Adapter HD H200

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De HTC Media Link Adapter HD H200 is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de HTC Media Link Adapter HD H200

HTC Media Link Adapter HD H200

Deze HD HG H200 van HTC is een HTC product speciaal ontwikkeld voor de HTC One series. Met deze media link adapter kunt u uw smartphone aansluiten op een televisie via een HDMI kabel. Daarna kunt u van alles laten zien op het televisie scherm! De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd, van PowerPoint presentaties tot de laatste spellen, u kunt alles eenvoudig overschakelen naar uw televisie scherm. Nog handiger is dat u een filmpje kunt afspelen op het grote scherm en tegelijkertijd met andere zaken bezig kan op uw mobiele telefoon, zo bent u altijd productief bezig! Omdat de H200 speciaal gemaakt is voor de HTC One series zult u geen enkele hinder ondervinden bij het aansluiten en gebruiken van de media link adapter. U krijgt tevens een HDMI kabel, AC adapter en een USB kabel gratis mee!

Specificaties HTC Media Link Adapter HD H200

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart/Grijs