HTC Hard Shell HC K550 Desire HD

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Hard Shell HC K550 Desire HD
Productafbeelding van de HTC Hard Shell HC K550 Desire HD

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De HTC Hard Shell HC K550 Desire HD is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Hard Shell HC K550 Desire HD

HTC Hard Shell HC K550 Desire HD

Kijkt u regelmatig filmpjes op uw HTC Desire HD en heeft u niet altijd een houder bij de hand? Dan is deze HTC Hard Shell with Kickstand HC K550 Desire HD wellicht een prima keuze voor u. Deze hard shell biedt extra bescherming voor uw telefoon, zodat u nog langer kunt genieten van uw HTC Desire HD. U hoeft dus niet langer meer bang te zijn voor krassen of andere beschadigingen. De Hard Shell Desire HD is speciaal gemaakt voor uw HTC Desire HD en past dus naadloos om uw telefoon. Een extra mogelijkheid die deze hard shell te bieden heeft is de kickstand. Hiermee kunt u uw HTC Desire HD in horizontale houding in de ideale kijkhoek zetten, waardoor u bijvoorbeeld bij het kijken van een filmpje uw telefoon niet meer hoeft vast te houden. De HTC hard shell is zwart van kleur.

Specificaties HTC Hard Shell HC K550 Desire HD

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart